Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

FREE SUNBEDS

FREE  SUNBEDS
FREE WIFI

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

μαθήματα Μαγειρικής –Ζαχαροπλαστικής που διοργανώνει ο σύλλογος ΠΡΟΝΗΣΟΣ κάθε Κυριακή 5 το απόγευμα

Κυριακή 24/2/2013
Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα Μαγειρικής –Ζαχαροπλαστικής
που διοργανώνει ο σύλλογος ΠΡΟΝΗΣΟΣ κάθε Κυριακή 5 το απόγευμα στο χώρο του ξενοδοχείου ΩΚΕΑΝΙΣ στον Πόρο. Η συμμετοχή είναι μεγάλη και ο κ. Παναγής Αντζουλάτος ο οποίος έχει μεγάλη πείρα και διάθεση, προσφέρει τις γνώσεις του σε όσους επιθυμούν να παραβρίσκονται εκεί. Η δημιουργία αυτή του τμήματος Μαγειρική –Ζαχαροπλαστική είναι μια πολύ όμορφη οργάνωση του συλλόγου και ωφελεί στην μάθηση παραδοσιακών και άλλων προϊόντων αλλά και την δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, συνταγών και μάθησης μεταξύ των παρευρισκόμενων. Από την μεριά του συλλόγου μας θέλουμε πολύ να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συμμετέχει και στηρίζει την δραστηριότητα μας αυτή και κυρίως τις ευχαριστίες μας στον κ. Παναγή Αντζουλάτο για την μεγάλη προσφορά των γνώσεών του. Επι πλέον θέλουμε να αναφέρουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Παναγή και Μαρία Σιμωτά για την προσφορά τους , την προθυμία τους ,το χώρο και τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου τους, έτσι ώστε τα μαθήματα να πραγματοποιούνται σε ένα ιδανικό χώρο και μέσα σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον..!!!
Σας ευχαριστούμε

ΤΟ Δ.Σ.

ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΝΗΣΟΣ




ΠΑΣΤΕΛΙ ΜΑΡΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ,,ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ!!
(ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!)



Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Kέικ καρότου με ελαιόλαδο



Υγιεινό και πεντανόστιμο
(Εστάλη από τον  Βασίλη Λορετζάτο

Δίκτυο μαμάδων: Kέικ καρότου ?ε ελαιόλαδο




Υλικά (για 1 στρογγυλή φόρμα)

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Τούρτα Αγίου Βαλεντίνου


Εστάλη  από  Βασίλη Λορετζατο

Όταν ο έρωτας γίνεται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, το αποτέλεσμα είναι τόσο μα τόσο γλυκό!  
Τούρτα Αγίου Βαλεντίνου έτοιμη 3
Χρόνος ετοιμασίας 70 -80′


Υλικά για το παντεσπάνι:

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Φακόπιτα



Εστάλη  από  Β. Λορεντζάτο 
2:58 π.μ. (Πριν από 9 ώρες)

 
i-syntagi-tis-imeras 
Υλικά: 

250 γρ. φακές
100 γρ. αλεύρι σικάλεως
3 κομματάκια ρίζα τζίντζερ
Μαύρο σουσάμι παπαρουνόσπορος
ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
ψιλοκομμένο Αλάτι,
πιπέρι

Εκτέλεση: