Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

FREE SUNBEDS

FREE  SUNBEDS
FREE WIFI

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Σουφλέ με θαλασσινά


Σουφλέ με θαλασσινά



απο Βασίλη Λορετζάτο
  • Προετοιμασία: 30 λεπτά
  • Ψήσιμο: 1 ώρα και 5 λεπτά
  • Μερίδες: 6
  • Δυσκολία: μέτριο

Υλικά

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

5 μυστικά για να απογειώσετε τις παραδοσιακές συνταγές της Καθαράς Δευτέρας


Eσταλησαν από Βασίλη Λορετζάτο

.mama365.gr Γλύστρα Φοίβη | 20 Φεβ 2015
Αν δεν επιλέξετε να πάτε κάπου έξω για φαγητό την Καθαρά Δευτέρα, αυτό σημαίνει ένα πράγμα: σας περιμένει μαγείρεμα. Φέτος, αφήστε να πνεύσει στην κουζίνα σας αέρας αλλαγής. Με πολύ μικρές προσθήκες ή/και αντικαταστάσεις υλικών, οι αγαπημένες συνταγές της παράδοσης, μπορούν να απογειωθούν!  

Κοφτό μακαρονάκι με χταπόδι



(Φωτογραφία: sidages.gr)
Απογειώστε τη γεύστη αυτού του πιάτου "τσιμπώντας" λιγο το κρασί και το ξίδι και μειώνοντας το νερό! Επίσης, μπορείτε να κρατήστε το ζουμί από το μαγείρεμα του χταποδιού για το βράσιμο των ζυμαρικών! Το φαγητό σας θα γίνει μεν πιο βαρύ. αλλά και εντυπωσιακά πιο γευστικό!  
Υλικά

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Συνταγές με σπανάκι που θα λατρέψουν τα παιδιά!

Εστάλησαν από Βασίλη Λορετζάτο.
Τα παιδιά σιχαίνονται το σπανακόρυζο ή έχετε βαρεθεί να φτιάχνετε σπανακόπιτα; 
Δοκιμάστε πρωτότυπες συνταγές με το θρεπτικό λαχανικό, για να επωφεληθεί όλη η οικογένεια 
από τις βιταμίνες, το σίδηρο και το ασβέστιο που περιέχει η -όχι τυχαία- αγαπημένη τροφή του Ποπάυ.

Πίτσα με σπανάκι και φέτα



Υλικά:

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Γρήγορη ζυμαρόπιτα με γιαούρτι



Υλικά

  • Γιαούρτι 1 κεσεδάκι μικρό
  • Νερό 1 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Αυγά 3 τεμ
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 13-14 κουταλιές της σούπας
  • Τυρί φέτα 100 γρ τριμμένη ( ή άλλο πικάντικο τυρί)
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Μαργαρίνη 1 κουτάλι της σούπας σε μικρά κομμάτια
  • Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας

Οδηγίες

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥς!!