Υλικά
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- ½ φλιτζάνι χυμό από πορτοκάλι
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι
- 1½ φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τις ελιές και φτιάχνουμε μια αφράτη ζύμη.
Κόβουμε κομματάκια και φτιάχνουμε μπαλάκια που κρύβουν στην καρδιά τους μισή ελιά.
Ντύνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετούμε επάνω τα μπαλάκια και τα ψήνουμε στους 200-220°C
(ανάλογα με τον φούρνο) μέχρι να ροδίσουν, περίπου 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου