Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

FREE SUNBEDS

FREE  SUNBEDS
FREE WIFI

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινός μπακαλιάρος με κρασί

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΗ: 


Το καλοκαίρι θέλει ουζάκι και ψαράκι μεζέ στην βεράντα -ακόμα καλύτερα αν είστε στο ...
εξοχικό σας- μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας για να κάνετε τον τέλειο μεζέ, χρειάζονται απλά υλικά και ένας φούρνος για να φτιάξετε ένα πολύ νόστιμο και απλό φαγητό.


Υλικά
2 κιλά φρέσκο μπακαλιάρο
3 ποτήρια λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
1. Προθερμένετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλένετε καλά τον μπακαλιάρο, τον πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και τον περιχύνετε με τον μαϊντανό
2. Τον βάζετε σε ένα μικρό ταψάκι και βάζετε πάνω από τα κομμάτια το σκόρδο και το κρεμμύδι. Τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το κρασί και τα βάζετε στον φούρνο. Τα ψήνετε καλά και από τις δύο πλευρές.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου