|
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS.GR |
Ενα γλυκάκι που σερβίρεται όλες τις ώρες! Συνδιάζει το φρούτο με το τυρί. Διαλέξτε ώριμα μεγάλα (Ιταλικά) αχλάδια. |
Μισό κιλό ανθότυρο 1/2 κουταλάκι τριμμένο θυμάρι 2 κουταλάκια ψιλοκομμένο δυόσμο 3 μεγάλα αχλάδια ώριμα 1/3 φλυτζανιού κουκουνάρια (τα τοστάρετε ελαφρά πρώτο Σε ένα μπολ βάζουμε το ανθότυρο, 2 κουταλίτσες μέλι, όλα τα αρωματικά και λίγο αλατάκι. Κόβουμε τα αχλάδια στη μέση κατά μήκος. Καθαρίζουμε τα σποράκια. Το κάθε κομμάτι το κόβουμε σε λεπτές φέτες χωρίς να το αποκόβουμε εντελώς ώστε να το απλώσουμε σαν βεντάλια. Σε ατομικά όμορφα πιατάκια απλώνουμε μερικές κουταλίτσες ανθότυρο και βάζουμε πάνω το μισό από κάθε αχλάδι. Περιχύνουμε με μέλι, ρίχνουμε όμορφα όμορφα και τα καβουρδισμένα κουκουνάρια και λίγο από τα ψιλοκομμένα αρωματικά που χρησιμοποιήσαμε. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου