Κυδωνόπαστο
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΙΣΣΑ
KYΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ!!..
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Πολλοί συγχέουν το κυδωνόπαστο με τον πελτέ.Όμως δεν είναι τα ίδια, ούτε στην εμφάνιση , ούτε στον τρόπο που τα φτιάχνουμε, ούτε βέβαια στη γεύση.Για τον πελτέ χρησιμοποιούμε τον ζωμό από βρασμένα κυδώνια, δηλαδή το νερό μέσα στο οποίο τα βράσαμε, ενώ για το κυδωνόπαστο τον πολτό των κυδωνιών ( για τη μαρμελάδα και το ζωμό και τον πολτό ).
Read more: Κρήτη:γαστρονομικός περίπλους: Κυδωνόπαστο (κυδωνιών συνέχεια...) http://cretangastronomy.blogspot.com/2010/10/blog-post_30.html#ixzz1f0qMjRrG
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!
σε ευχαριστώ πολύ,το έκανα 4 μηνες μέτα το πορος,,(πριν 11 μηνες) και εφόσον η αρχική μου σκέψη ήταν η διαφίμιση στην επειχηρηση μου,,, μετά και λόγο των αρχαίων νέων που τα περίμενα με ανυπομονησία έφτιαξα το pronoi.blogspot.com και στο οποίο καιαν και δεν επιδιόκω ακόμη πολύ επισκεψιμότητα,, έχει πολύ ενδιαφέροντες αναρτήσεις,, και έχω μελοντικά πολύ υλικό στη συγκεκριμένη θεματολογια
ΑπάντησηΔιαγραφή