Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 ματσάκι σπανάκι ψιλοκομμένο
200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
150 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους
100 γραμμάρια φράουλες ψιλοκοεμμένες
Μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε σαλατιέρα το σπανάκι, την αλατίζουμε και κατόπιν ραντίζουμε με μπαλσάμικο. Προσθέτουμε την λιαστή ντομάτα, τις φράουλες. Ρίχνουμε λίγο λάδι και ανακατεύουμε.
Σκεπάζουμε τη σαλάτα με την φέτα.
PHGH IONIANPRESS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου