ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΥΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ….. ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΣΥΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ….. ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΚΑ ΦΕΥΓΕΙ...... ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΤΕ .
ΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΥΧΙ???….ΤΟ ΝΥΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ… ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ….ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ..... ΓΙΑΤΙ??? ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ….ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΕΣΕ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ…. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ …..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΛΑΙΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΙΩΤΙΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ
ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ
1 ) ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΣΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΣΤΡΩΣΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΛΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.
2 ) ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΖΑΡΩΣΕΙ ,ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ
3) ΒΑΖΕΤΕ Σ΄ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΝΑ ΧΟΧΛΑΖΕΙ ….
4) ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ
5) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
6) ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΙΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ
ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
7) ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΡΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΠΕΛΑ
8) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
9) ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
10) ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ
4) ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΣΥΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΟΥΝ
5) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
6) ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΙΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ
ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
7) ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΡΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΡΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΤΣΑΠΕΛΑ
8) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΥΔΙ
9) ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
10) ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΟΥΤΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΙΓΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ
ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΚΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου