ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ
Απλό και γρήγορο γεύμα (και εντυπωσιακό για απρόσμενες επισκέψεις).
Στην αρχή φτιάχνουμε ένα πουρέ πατάτας, με τον πασίγνωστο τρόπο (εγώ τον έφτιαξα με λάδι και γάλα).
Τον απλώνουμε σε ταψάκι ή στρόγγυλο πυρέξ και με το κυρτό μέρος της κουτάλας της σούπας (βρεγμένο κάθε φορά), κάνουμε λακκουβάκια, ανάλογα με τα αυγά που θα χρησιμοποιήσουμε.
Εδώ για τέσσερα αυγά.
Σπάζουμε από ένα αυγό σε κάθε λακκουβάκι και στο φούρνο (200 βαθμούς), μέχρι να αρχίσει να ασπρίζει η επιφάνεια των αυγών.
Σερβίρουμε και τρώμε, ζεστά.
\
Στην αρχή φτιάχνουμε ένα πουρέ πατάτας, με τον πασίγνωστο τρόπο (εγώ τον έφτιαξα με λάδι και γάλα).
Τον απλώνουμε σε ταψάκι ή στρόγγυλο πυρέξ και με το κυρτό μέρος της κουτάλας της σούπας (βρεγμένο κάθε φορά), κάνουμε λακκουβάκια, ανάλογα με τα αυγά που θα χρησιμοποιήσουμε.
Εδώ για τέσσερα αυγά.
Σπάζουμε από ένα αυγό σε κάθε λακκουβάκι και στο φούρνο (200 βαθμούς), μέχρι να αρχίσει να ασπρίζει η επιφάνεια των αυγών.
Σερβίρουμε και τρώμε, ζεστά.
\
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου