- 500 γρ. Φέτα
- 120 γρ. Τυρί τριμμένο
- 120 γρ. Γιαούρτι
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 ντομάτα
- 2 αυγά
- 2 κουταλάκι σούπας λάδι
- λίγο πιπέρι
Πως φτιάχνεται το Μπουγιουρντί
Σε ένα μπολ τρίβουμε την φέτα και προσθέτουμε το τυρί το τριμμένο, το γιαούρτι, την πιπεριά Φλωρίνης, την πράσινη πιπεριά, τα αυγά, το λάδι και το πιπέρι εκτός από την ντομάτα και ανακατεύουμε απαλά. Λαδώνουμε πέντε (5) φύλλα και τα απλώνουμε σε ένα πυρέξ ή πήλινο ταψάκι με τις άκρες προς τα έξω. Ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τις άκρες των φύλλων. Τοποθετούμε στην επιφάνεια ροδέλες ντομάτας. Το βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 190 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου