σοτέ για εσένα και εκείνον μόνο
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011
Άλλη μία συνταγή ιδανική για μία βραδιά για δύο... Μαγειρέψτε για τον σύντροφο σας κάτι ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα και αφροδισιακό και κάντε την ιδανική αρχή για μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά.
Υλικά
2 κουτιά μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Φρέσκια τριμμένη παρμεζάνα για γαρνίρισμα
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεστάνετε 1,5 κουταλιές ελαιόλαδο,βάζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζετε μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τα μανιτάρια, χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε τα μανιτάρια να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.
2. Βγάλτε τα μανιτάρια από την φωτιά σε ένα τηγάνι σε μία πιατέλα και προσθέστε το υπόλοιπο λάδι, βάζετε αλάτι και αρκετό πιπέρι. Πασπαλίστε με την παρμεζάνα όσο ακόμα είναι ζεστά για να λιώσει και να γίνει πλούσιο.
Tip: Σερβίρετε ζεστά.
αντιγραφη απο 24ωρο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου