Μια σαλάτα που μπορεί να είναι και ένα πλήρες γεύμα!!!Tην ονομασία δεν την πήρε από τον Ιούλιο Καίσαρα, αλλά από τον σεφ Caesar Cardini.
- 1 στήθος κοτόπουλου ψητό ή βραστό σε κύβους ή από αυτό που μας έχει περισσέψει
- Κρουτόν με σκόρδο
- 2-3 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 6 κ.σ. λάδι
- 1 κ.γλ. σκόνη μουστάρδας
- 1 αντζούγια από βάζο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Χυμό μισού λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου