3:43 μ.μ. (Πριν από 12 λεπτά)
| ||||
Υλικά:Νηστίσιμη αλλά. πεντανόστιμη! Δοκιμάστε τη και θα μας θυμηθείτε.
- 1 λίτρο νερό (ή νηστίσιμο γάλα σόγιας)
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κούπα ρυζάλευρο χωρίς γάλα (Μόνο η Nutricia είναι νηστίσιμη)
- Βιτάμ
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- 1 βανίλια
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κούπα ρυζάλευρο χωρίς γάλα (Μόνο η Nutricia είναι νηστίσιμη)
- Βιτάμ
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- 1 βανίλια
Εκτέλεση:
Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό (ή το γάλα σόγιας) το σιμιγδάλι, τη βανίλια, τη ζάχαρη, 2 με 3 κουταλιές βιτάμ και το ρυζάλευρο. Τα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το νερό (ή το γάλα σόγιας) το σιμιγδάλι, τη βανίλια, τη ζάχαρη, 2 με 3 κουταλιές βιτάμ και το ρυζάλευρο. Τα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα.
Στρώνουμε τα φύλλα σε ταψάκι, αφού πρώτα τα έχουμε αλοίψει με βιτάμ, και ρίχνουμε την κρέμα. Κλείνουμε καλά τα φύλλα γιατί κατά τη διάρκεια του ψησίματος ενδέχεται να βγει η κρέμα έξω από τα φύλλα.
Τέλος την τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά!
Καλή σας επιτυχία και καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου