Μαγειρική
Από που πήραν το όνομά τους οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα!
25.12.13Γλυκέ μου κουραμπιέ. Το μικρό εύθρυπτο γλυκό αποτελεί το πιο μυρωδάτο σύμβολο των Χριστουγέννων. Η χιονάτη μπαλίτσα με το ανθόνερο, το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη κρύβει στα...
Μελομακάρονα και Βασιλόπιτα από τον Στέλιο Παρλιάρο
24.12.13Δείτε τον Στέλιο Παρλιάρο να φτιάχνει τα πιο υπέροχα μελομακάρονα και την πιο λαχταριστή Βασιλόπιτα. ...
Μαρεγκάκια γιορτινά και... πικάντικα
14.12.13Συνταγή για γλυκά και πικάντικα μαρεγκάκια. Υλικά 4 μεγάλα αυγά 1 κουταλάκι κανέλλα 1/2 κουταλάκι σκόνη τζίντζερ 1 πρέζα αλάτι 2 κούπες μαύρη ζάχαρη 2 κούπες αλεύρι....
Δείτε τι έπαθε ο Gordon Ramsay όταν έφαγε έναν... κουραμπιέ
12.12.13Ο διάσημος σεφ και τηλεοπτικός αστέρας Gordon Ramrsay πρωταγωνιστεί στην αγγλική και αμερικανική εκδοχή τη τηλεοπτικής σειράς «Εφιάλτης στην Κουζίνα» («Kitchen Nightmares»). Σε ένα από τα επεισόδια η...
Κεφαλονίτικη Πουτρίδα
5.12.13Πολύ πριν κάνει την εμφάνισή της η γαλοπούλα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι των νεοελλήνων, το πιάτο που έδινε το γιορταστικό τόνο στην Κεφαλονιά ήταν η πουτρίδα. Η πουτρίδα είναι...
Read more:http://www.kefalonitikanea.gr/search/label/%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE#ixzz2oUBJIWsP
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου