Περιγραφή
Αυτό το ραβανί κατέληξε να είναι το αγαπημένο όλων μας και το πιο περιζήτητο μετά απο πολλούς πειραματισμούς και παραλλαγές διαφόρων παρόμοιων συνταγών!!! Ακόμα κι ο άντρας μου που δεν τρελαίνεται για σιροπιαστά γλύκα αυτό τον ξετρέλανε!! Γιατί πολύ απλά δεν έχει την μυρωδιά αυγού!! Εύκολη και γρήγορη!!
Διαβάστε περισότερο: Ραβανί πορτοκαλένιο http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani-portokalenio.html#ixzz2p4GnYyhC
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη
- 1 1/2 κούπα τσαγιού αλεύρι φαρίνα
- 1 1/2 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
- 5 αυγά
- 1 φακελάκι μπεϊκιν
- ξύσμα 1 πορτοκαλιού
- χύμο απο 1 1/2 πορτοκάλι
- μαργαρίνη για επάλειψη του ταψιού
- 4 κούπες τσαγιού νερό
- 3 κούπες ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 1/2 πορτοκάλι στιμμένο
- λίγη φλούδα πορτοκαλιού
,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου