- Πλένουμε στα γρήγορα τα μανιτάρια αν έχουν πολλά χώματα. Αν είναι καθαρά απλώς τα σκουπίζουμε ένα ένα μ’ένα νωπό πανάκι ή χαρτί κουζίνας και τα κόβουμε στα δύο.
1. Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το λάδι στο τηγάνι.
2. Ρίχνουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι και τα αφήνουμε σε δυνατή φωτιά με ανοικτό το καπάκι του τηγανιού 3-4 λεπτά.
3. Προσθέτουμε το σκόρδο, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ανακατεύουμε, κλείνουμε το καπάκι του τηγανιού και τ’ αφήνουμε 5-8 λεπτά μέχρι να απορροφήσουν όλα τα υγρά τους.
4. Στο τέλος πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
> ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΥΔΙ ΣΥΜΠΛΗΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,,ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΡΙΤΕΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου