Υλικά:
- 2 τεμαχισμένα κουνέλια
- 1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
- ½ μεσαίο κουτί πουμαρό
- 2 μέτρια σκόρδα
- 2 φλιτζ. τσαγιού χοντροκομμένο κρεμμύδι
- 1 φλιτζ. καφέ δυνατό ξύδι ή 2 ξύδι εμπορίου
- 1 ½ πακέτο φρυγανιές
- Πλένουμε το κουνέλι, ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα, λίγο νερό, αλάτι και αφήνουμε να βράσει σχεδόν τελείως, όπως το κοκκινιστό.
- Σε λεκάνη βάζουμε το σκόρδο, τριμμένο στον τρίφτη, καθώς και το κρεμμύδι, το καρύδι, το ξύδι και τέλος τη φρυγανιά.
- Βγάζουμε το κρέας χωριστά, ρίχνουμε τη σάλτσα στη λεκάνη και τα ανακατεύουμε όλα καλά.
- Τα βάζουμε πάλι όλα μαζί στην κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Αν είναι αραιό, βάζουμε φρυγανιά. Προσθέτουμε ό,τι άλλο θέλουμε, ξύδι, αλάτι, σκόρδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου