Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

FREE SUNBEDS

FREE  SUNBEDS
FREE WIFI

Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΥΝΕΛΙ ΛΑΓΩΤΟ



Υλικά:
  • 2 τεμαχισμένα κουνέλια
  • 1 φλιτζ. τσαγιού λάδι
  • ½ μεσαίο κουτί πουμαρό
  • 2 μέτρια σκόρδα
  • 2 φλιτζ. τσαγιού χοντροκομμένο κρεμμύδι
  • 1 φλιτζ. καφέ δυνατό ξύδι ή 2 ξύδι εμπορίου
  • 1 ½ πακέτο φρυγανιές
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε το κουνέλι, ρίχνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε.
  • Προσθέτουμε τη σάλτσα, λίγο νερό, αλάτι και αφήνουμε να βράσει σχεδόν τελείως, όπως το κοκκινιστό.
  • Σε λεκάνη βάζουμε το σκόρδο, τριμμένο στον τρίφτη, καθώς και το κρεμμύδι, το καρύδι, το ξύδι και τέλος τη φρυγανιά.
  • Βγάζουμε το κρέας χωριστά, ρίχνουμε τη σάλτσα στη λεκάνη και τα ανακατεύουμε όλα καλά.
  • Τα βάζουμε πάλι όλα μαζί στην κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Αν είναι αραιό, βάζουμε φρυγανιά. Προσθέτουμε ό,τι άλλο θέλουμε, ξύδι, αλάτι, σκόρδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου