2ΑΥΓΑ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1/2 ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ ΄Η ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ 1 3/4 ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ 4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ 3 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ 1/4 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Χτυπαμε τα αυγα με τη ζαχαρη,το γαλα.Ανακατευουμε το μπεικιν με το αλευρι και το ριχνουμε στο μειγμα με τα αυγα.Προσθετουμε το βουτυρο λιωμενο και το αλατι.Ανακατευουμε μεχρι να γινει ενας πηχτος χυλος.Αν ειναι αραιος προσθετουμε και αλλο αλευρι.Χωριζουμε το χυλο σε τεσσερα μπολακια και τον χρωματιζουμε. Ετοιμαζουμε τη βαφλιερα και ριχνουμε διαδιχικα τον χρωματιστο χυλο. Σερβιρουμε με μερεντα ή οτι αλλο θελουμε! Καλη επιτυχια! σιγουρα θα ξετρελλανει τα μικρουλια!!!
Eστάλη από Βασίλη Λορετζάτο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου